What is this metal strip? - Page 2 - The Combine Forum
 4Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 16 (permalink) Old 06-12-2019, 08:28 AM Thread Starter
Senior Member
 
HoRFarmsJesse's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: SE VA
Posts: 596
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 97 Post(s)
Am i missing something in the 4 bolt holes between the impeller and rotor?

Attached Images
File Type: jpeg 568F13A8-AFA1-4BF2-85CD-6EA69BABE1CC.jpeg (2.42 MB, 11 views)
SouthernSK likes this.
HoRFarmsJesse is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 16 (permalink) Old 06-12-2019, 08:47 AM
Senior Member
 
SWMan's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Killarney, MB
Posts: 7,445
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 2715 Post(s)
Looks like the wear strips are in pretty good shape, perhaps they were just changed and one of the take-offs just wasn't brought out of the hopper?


AN ERROR DOESN'T BECOME A MISTAKE UNTIL YOU REFUSE TO CORRECT IT
Orlando A. Battista
SWMan is offline  
post #13 of 16 (permalink) Old 06-12-2019, 10:08 AM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4,856
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 1001 Post(s)
Those hole are normal and are not used for anything that I know of.
SouthernSK is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 16 (permalink) Old 06-12-2019, 11:58 AM Thread Starter
Senior Member
 
HoRFarmsJesse's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: SE VA
Posts: 596
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 97 Post(s)
Quote:
Originally Posted by SWMan View Post
Looks like the wear strips are in pretty good shape, perhaps they were just changed and one of the take-offs just wasn't brought out of the hopper?
Yeah the dealer replaced them before selling. I didnt see any missing and the bent one seems more worn, so thats probably exactly what happened. I'm going to be calling the dealer because it sounds pretty bad on loading now but I'm sure I won't get anywhere with that.
HoRFarmsJesse is offline  
post #15 of 16 (permalink) Old 06-12-2019, 12:47 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Pepeluis View Post
Van ubicadas ahÝ
Thanks for the idea. Only a experienced guy can tell the exact issue.
Davideber is offline  
post #16 of 16 (permalink) Old 06-14-2019, 07:54 PM
Junior Member
 
Pepeluis's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
You're welcome, even if my translator does not help me, I like to help people!
adsinaus and SWMan like this.
Pepeluis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome