9860 STS grain loss sensor wiring - The Combine Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 08-21-2019, 02:46 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
9860 STS grain loss sensor wiring

The wiring harness got cut just before the first sensor. All five wires are unlabeled white wires so I do not know which should be connected back together. Anyone know how to determine which wires go where?

tvduncklee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-21-2019, 05:28 PM
John Force - Legend
 
phantom970's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Rooty Hill
Posts: 1,582
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 325 Post(s)
I think there is small black numbers on there somewhere. Strip back more conduit


Square box........
Round pizza.......
Triangle pieces....

Iam confused......


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
phantom970 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome