Shifting problem - The Combine Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 09-15-2019, 08:40 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Shifting problem

Hi I have a 6600 John Deere combine (non hydro) my shifting cable broke so I replaced them now I can get 1st and 3rd gear but I can get 2nd and 4th and reverse. But I had all gears before my clutch we dry and I rebleed my clutch and didn’t help with my first and 3rd gear. Too cables off and I have gotten in manually but not all the time just sits and grinds? Anyone have and idea I have messed with adjusting the cable for hours doesn’t help? Any idea can help thank u!

Wells Farms is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome