846 15speed transmission - The Combine Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 05-24-2018, 12:12 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
846 15speed transmission

Tractor worked fine all spring. Now it just won’t move. Goes into range and into gear. But nothing. Never made a noise before. Wasn’t under heavy load. Linkages move. Any ideas, what it could be?

B44man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-24-2018, 01:20 AM
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: East central sask
Posts: 75
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 8 Post(s)
Torque limiter can go out on them. It’s built into shaft between engine and trans. It is a shaft embedded in rubber inside a pipe. To check if that’s your problem you should be able to see chunks of rubber. Or failing that motor running have someone watch while you put it in gear and see if it is turning trans.

redleaf is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-30-2018, 09:47 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
True!!
KaitlinSchwarz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome