STX500 Regulated pressure problem - Page 2 - The Combine Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 12 (permalink) Old 07-04-2019, 12:42 PM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hmmm.....I guess I'll have a look. We've had the transmission out twice now, maybe it happend when putting everything back together. Thanks

waynewaldner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 (permalink) Old 07-05-2019, 05:10 PM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
That was my problem too. 👍

waynewaldner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CASE IH Fault Codes igor2009 Case IH 1 04-24-2016 09:31 AM
JD 9500 Hydrostatic problem Combinedude John Deere 1 11-09-2015 12:09 PM
spray pressure problem Case 3185 Free from CWB! Sprayers / Chemicals / Fertilizer 0 09-08-2015 10:21 AM
R4038 Steering Problem kvanhofwegen Sprayers / Chemicals / Fertilizer 4 08-08-2015 06:55 PM
9650STS, 930F, Reel Fore/Aft Problem planterman John Deere 4 09-24-2009 06:12 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome