MX 135 problem - The Combine Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 06-26-2019, 11:02 PM Thread Starter
Rtg
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
MX 135 problem

Going to cut hay tonight driving to the field and a alarm goes off under the pto switch or somewhere under there. You put it in forward it sounds. U put it in neutral it quits.ran the codes one is 62 other is 27. But on the dash instead of speed it has a hour glass and then it has 300 with a 7 under that. Don’t know if it’s related but having problems with my blower motor fan the last couple of days. U can turn the switch on and the fan will blow. Then u turn it off then back on and it won’t work at all. Crazy. Any help would be appreciated.

Rtg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-27-2019, 11:03 AM
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 39
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Follow the ground cable from battery to the transmission housing and check for tightness at the battery and the frame. There should be several grounds in that area. Code 27 is F/N/R neutral lamp not operating. Code 67 is PTO and engine speed signals do not match after 6 seconds of manual PTO engagement or after 3 seconds auto PTO engagement.

3D_Heavy_Duty is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-30-2019, 03:41 PM
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 39
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Did you find the problem?
3D_Heavy_Duty is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome