8120 code - The Combine Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 9 (permalink) Old 08-21-2019, 05:36 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Rotor cvt pump voltage supply line disconnected can anybody tell me what that code means and where to start looking


Last edited by nate8120; 08-22-2019 at 11:30 AM.
nate8120 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 08-21-2019, 06:26 PM
John Force - Legend
 
phantom970's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Rooty Hill
Posts: 1,607
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 330 Post(s)
What’s “cut pump”?
Guessing that’s a phone auto correct.......


Anything to do with line disconnected is a broken wire somewhere.

These machines have notorious looms around the big gearcase on the back of the engine.

The wires will break right at the back of the plug and or the ribbed conduit will cut them inside where you can’t see it.

Follow and inspect any wires and plugs around the rotor drive solenoids and or valves.

Your dealer might have to point you in the right direction with a phone pic from one in their yard...........


Square box........
Round pizza.......
Triangle pieces....

Iam confused......


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
phantom970 is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 08-21-2019, 07:06 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Ok thanks I'll take a look. Can't be completely broke of because when I disengaged separator a reengaged it didn't come on again
nate8120 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 9 (permalink) Old 08-21-2019, 07:19 PM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: S. AB
Posts: 3,563
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 874 Post(s)
You can look at previous error messages in the diagnostics area of the monitor.
torriem is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 08-21-2019, 07:45 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Ok says it's active weird thing is everything works and when I check the voltage graph it says 12.8 volts
nate8120 is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 08-21-2019, 09:26 PM
Senior Member
 
Triticum Agricolam's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Eastern Washington State
Posts: 234
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 54 Post(s)
I had a similar issue last year where my rotor would randomly cut out and it would throw an error message. I replaced the wire harness that goes to all the hydraulic solenoids on the main gearbox. It wasn't very expensive, but it wasn't a super fun job to do though. The dealer told me the same thing happened to another guy last year only after he rotor cut out it kicked back in again a few seconds later. The shock load blew up his main PTO gearbox, $60k in damage. I was pretty happy to replace that wiring harness at that point.
Triticum Agricolam is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 08-21-2019, 09:43 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Do you remember if it was the same code. It didn't shut the rotor off
nate8120 is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 08-21-2019, 11:50 PM
Senior Member
 
Triticum Agricolam's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Eastern Washington State
Posts: 234
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 54 Post(s)
Quote:
Originally Posted by nate8120 View Post
Do you remember if it was the same code. It didn't shut the rotor off
This was the error I got when it happened.

Attached Images
File Type: jpg 2018-08-10 09.26.55 HDR.jpg (129.8 KB, 4 views)
Triticum Agricolam is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 08-22-2019, 10:03 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
That's what mine said . Seemed like the only thing that didn't work was rotor speed increase/decrease . It has not popped up since
Attached Images
File Type: jpeg Resized_20190821_151424_1566482402853.jpeg (861.3 KB, 3 views)

Last edited by nate8120; 08-22-2019 at 11:30 AM.
nate8120 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome