forum is slow - Page 3 - The Combine Forum
 15Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #21 of 39 (permalink) Old 02-22-2016, 02:30 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 385
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 70 Post(s)
Hi guy,

When you notice the site loading slow, can you please take a screenshot of the loading bar so we can show the tech team what the page is hanging on? Also, can you please record what page you were on when that happened, what browser/desktop you are using and what geo location you are in. It's a pain, I know, but it will help the team significantly with getting the issue hopefully resolved sooner.

~Sheena

SWFarmService likes this.
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 39 (permalink) Old 02-22-2016, 07:03 PM
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 423
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 17 Post(s)
Very fast for me I use my IPhone And I pad ,it may be your internet provider that's slow.

scottyheps likes this.
deetwocat is offline  
post #23 of 39 (permalink) Old 02-22-2016, 07:26 PM
Senior Member
 
SWFarmService's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Regent, SW North Dakota
Posts: 9,742
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 2679 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Hi guy,

When you notice the site loading slow, can you please take a screenshot of the loading bar so we can show the tech team what the page is hanging on? Also, can you please record what page you were on when that happened, what browser/desktop you are using and what geo location you are in. It's a pain, I know, but it will help the team significantly with getting the issue hopefully resolved sooner.

~Sheena
Will do, has been pretty good today but got horrible last night, thanks for the help in advance

God Bless America
SWFarmService is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 39 (permalink) Old 02-22-2016, 09:25 PM
dfb
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 161
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 6 Post(s)
I don't have much trouble with to slow but have pretty new computer. I have been getting Victoria's Secret popup adds on the side, might have to check into blocker. Maybe next month.
MCatSHF likes this.
dfb is offline  
post #25 of 39 (permalink) Old 02-22-2016, 11:10 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: South Central MN
Posts: 1,408
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 251 Post(s)
Second time trying to reply to this thread... First time the Tiger Lights ad was up and it and the ad ran slowly, words came up slow... Then IE froze up completely and had to restart to get rid of it. Wonder if some are using flash player plugin or something is up with that? Not just this site, and not just that add causing issues.


Page a little sluggish as well, and now some nail care ad running and once again its using flash player.
MNfarmer85 is offline  
post #26 of 39 (permalink) Old 02-23-2016, 12:58 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 385
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 70 Post(s)
When you see these ads, please take a screenshot of them, note the page you were on when it popped up, what geo location you are in, device/browser and finally, the full URL of the ad. Once we get all this information, then we can send it in to development to fix.

~Sheena
Administrator is offline  
post #27 of 39 (permalink) Old 02-23-2016, 03:28 PM
Senior Member
 
SWFarmService's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Regent, SW North Dakota
Posts: 9,742
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 2679 Post(s)
I screwed up a couple times and bumped my volume button and lost a couple different ones but I got a couple of pics for ya, one of how the pages load funny sometimes also

Along with that I didn't snap it but something went nuts and red cross advertising on the top of the page opened like 15 tabs all at once
Attached Images
File Type: png Screenshot_2016-02-22-21-55-30.png (494.8 KB, 26 views)
File Type: png Screenshot_2016-02-22-20-48-53.png (81.6 KB, 17 views)

God Bless America

Last edited by SWFarmService; 02-23-2016 at 03:31 PM.
SWFarmService is offline  
post #28 of 39 (permalink) Old 02-24-2016, 08:10 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: NW IA
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Thanks for the replies. ADBlocker helped a lot. I know I don't post a lot but somebody has to read what you guys write.
autosteer is offline  
post #29 of 39 (permalink) Old 02-24-2016, 12:28 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 385
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 70 Post(s)
Quote:
Originally Posted by SWFarmService View Post
I screwed up a couple times and bumped my volume button and lost a couple different ones but I got a couple of pics for ya, one of how the pages load funny sometimes also

Along with that I didn't snap it but something went nuts and red cross advertising on the top of the page opened like 15 tabs all at once
Thank you for the pics, if the page loads funny again, take another pic if you can! And for the second image, is this a redirect from an ad?
Have you tried to clear your caches and cookies lately from the browser?

Richard.
Administrator is offline  
post #30 of 39 (permalink) Old 02-24-2016, 12:51 PM
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Manitoba
Posts: 233
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 89 Post(s)
I was having trouble as well. I wonder if the reason is that i didn't install windows 10? bought an iMac, now NO problems!

scottyheps likes this.
Ridge is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome