Reported Issues After Updates - Page 3 - The Combine Forum
 6Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #21 of 43 (permalink) Old 08-02-2018, 07:05 AM
John Force - Legend
 
phantom970's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Rooty Hill
Posts: 1,611
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 331 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Is anyone still having site speed issues? It seems to be loading almost instantly for me.

- Cricket

Nope. Always seems to be in top gear, even with marginal phone service.

IPhone 6s

Good Speed on the kids PC.
Internet Explorer and Very poor service Mobile Network Broadband stick.


Square box........
Round pizza.......
Triangle pieces....

Iam confused......


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
phantom970 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 43 (permalink) Old 08-02-2018, 07:09 AM
John Force - Legend
 
phantom970's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Rooty Hill
Posts: 1,611
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 331 Post(s)
Quote:
Originally Posted by drp View Post
+1000. Seriously this is slower than dial up...for those that remember those days...LOL.
Ha ha. Yep.
4G Telstra Mobile broadband not much better in 2018........


do you remember the Commodore Computer..............


Square box........
Round pizza.......
Triangle pieces....

Iam confused......


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
phantom970 is offline  
post #23 of 43 (permalink) Old 08-02-2018, 07:13 AM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5,100
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 1062 Post(s)
When is the picture and aviatar problem going to be corrected?
SouthernSK is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 43 (permalink) Old 08-02-2018, 02:20 PM Thread Starter
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 383
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 70 Post(s)
Quote:
Originally Posted by SouthernSK View Post
When is the picture and aviatar problem going to be corrected?
Avatars appear to be showing. Do you have a link to this being reported?
-Philip
Administrator is offline  
post #25 of 43 (permalink) Old 08-02-2018, 05:29 PM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Griffith NSW Australia
Posts: 1,447
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 171 Post(s)
No Avatars here
PC, windows 7 and Apple laptop on safari
Still no quick reply either
Geeze likes this.
silverrod is offline  
post #26 of 43 (permalink) Old 08-03-2018, 02:26 PM Thread Starter
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 383
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 70 Post(s)
Hi there,

Can you try clearing your caches and cookies?
Are you having issues with attaching an image to your avatar?
I'm able to see @phantom970's avatar in post @22.

Ed
Administrator is offline  
post #27 of 43 (permalink) Old 08-03-2018, 04:19 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5,100
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 1062 Post(s)
I have cleared the cach and cookies several times and it has done nothing to solve the problem that quite a few people are having. Hopefully you will address the problem.
SouthernSK is offline  
post #28 of 43 (permalink) Old 08-03-2018, 05:13 PM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Griffith NSW Australia
Posts: 1,447
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 171 Post(s)
I will have to get someone to clear caches and cookies. No ones avatars or thumbnails show up at all. I have never tried an Avatar as I can't find a good looking girl that will pose for me. The PC is internet explorer running Trend Microsoft security
silverrod is offline  
post #29 of 43 (permalink) Old 08-03-2018, 08:20 PM
Senior Member
 
Dan Vanderwell's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Keephills AB CAN
Posts: 1,029
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 185 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Hi there,

What iOS vertsion on you on?
Do you have a thread where you're having issues with?
I'll see if I can replicate it on my end.

Ed
iOS 9.3.2

Just cleared my history and still no pictures or avatars on any threads.

Dan
Dan Vanderwell is offline  
post #30 of 43 (permalink) Old 08-04-2018, 02:22 AM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5,100
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 1062 Post(s)
It is a big problem please address it rather than window dress it.

SouthernSK is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome