Can't open link to upload pics - Page 3 - The Combine Forum
 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #21 of 36 (permalink) Old 10-05-2018, 05:06 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Manitoba
Posts: 5,028
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 851 Post(s)
I think this is it. Always wait for each page to finish loading before the next step.

Entering the site on standard desktop mode on an Apple 8 Plus using safari.

Go to the bottom of the last post ( or any other intended page where you may want to quote a posting) continue scrolling to the bottom of the reply area, click on GO ADVANCED.

Place the cursor in the Reply Box.

Click on the paper clip symbol above the upper right hand corner of the reply box.

A Manage Attachments page should appear.

Click on the upper CHOOSE FILE button.

In the new bottom window select PHOTO LIBRARY, or another option.

In the new window select CAMERA ROLL, if that’s where your photo is.

Carefully scroll your camera roll and touch the photo to be uploaded.

This returns you to the Manage Attachments page.

Touch the UPLOAD button.

When the upload completion bar disappears, note that there is a current attachment URL showing below the column of Choose File buttons.

Touching the red URL shown their will open the photo to be viewed (Optional). It’s easier if you don’t do that and continue.

Press the Close Window button in the bar at the top of the page to return you to the thread page ( Reply to Topic ).

Position the cursor in the chosen spot in the reply box.

Touch the Image button at the upper right of the reply box. (Mountain in a frame)

A window will open to attach the photo’s new URL.

Erase everything in the field in that window by touching it and eliminate all characters with the keyboard backspace button.

Touch and hold the blank field to display a Paste button.

Tap the Paste button to insert the new URL.

Touch the blue OK button in the window.

The image URL should now be attached into the Reply Box.

Scroll down to the first Preview Post button and touch that to preview your photo and text if you want to.

You can then repair spacing or fix errors inside the Reply Box.

Scroll down and touch the first Submit Reply button.

This displays the photo first followed by a thumbnail. The photo may be stripped out when the post goes to the form and the thumbnail maximized.

You must refresh your entry page into the form to locate your new post. You can’t find it using the back button because that is going back in time.

Will edit for any improvements.
.


Last edited by Haystack; 10-05-2018 at 05:43 PM.
Haystack is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 36 (permalink) Old 10-06-2018, 09:50 PM Thread Starter
Senior Member
 
SWFarmService's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Regent, SW North Dakota
Posts: 9,742
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 2679 Post(s)
The webpage at*https://www.thecombineforum.com/foru...1badfd7b*might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

ERR_FAILED


God Bless America
SWFarmService is offline  
post #23 of 36 (permalink) Old 10-06-2018, 10:01 PM Thread Starter
Senior Member
 
SWFarmService's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Regent, SW North Dakota
Posts: 9,742
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 2679 Post(s)
I got a new Google chrome rather than the Samsung internet app and this is what comes up now

Can't open link to upload pics https://www.thecombineforum.com/foru...d.php?t=329015

God Bless America
SWFarmService is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 36 (permalink) Old 10-09-2018, 12:25 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 383
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 70 Post(s)
Quote:
Originally Posted by SWFarmService View Post
The webpage at*https://www.thecombineforum.com/foru...1badfd7b*might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

ERR_FAILED
can we get a screen shot?

Lee
Administrator is offline  
post #25 of 36 (permalink) Old 10-09-2018, 12:53 PM Thread Starter
Senior Member
 
SWFarmService's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Regent, SW North Dakota
Posts: 9,742
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 2679 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
can we get a screen shot?

Lee
LoL!

Yup.... haha!

NO!

I cannot post pics, including screenshots because the manage attachments page fails to open.

God Bless America
SWFarmService is offline  
post #26 of 36 (permalink) Old 10-09-2018, 02:56 PM
Senior Member
 
garyfunk's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: NW Sask, Canada
Posts: 458
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 53 Post(s)
Unbelievable!

Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
can we get a screen shot?

Lee
You've got to be joking!!!!

Maybe give out an email address and he'll send you one.
SWFarmService likes this.

Last edited by garyfunk; 10-09-2018 at 02:58 PM.
garyfunk is offline  
post #27 of 36 (permalink) Old 10-09-2018, 03:39 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 383
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 70 Post(s)
Images can be hosted on a site like postimages, and shared here. We need a screenshot so we can see the whole error and anything else that may be broken or hanging on the site.

Take a screenshot and upload it to postimages.org. Use the URL provided to embed the image.

- JB
Administrator is offline  
post #28 of 36 (permalink) Old 10-10-2018, 03:50 AM Thread Starter
Senior Member
 
SWFarmService's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Regent, SW North Dakota
Posts: 9,742
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 2679 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Images can be hosted on a site like postimages, and shared here. We need a screenshot so we can see the whole error and anything else that may be broken or hanging on the site.

Take a screenshot and upload it to postimages.org. Use the URL provided to embed the image.

- JB
Have you poked on either of the links I have posted?
You should get the exact same thing to come up as I do?

God Bless America
SWFarmService is offline  
post #29 of 36 (permalink) Old 10-10-2018, 04:12 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 383
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 70 Post(s)
Quote:
Originally Posted by SWFarmService View Post
It seems to be something with my account, tried windows with IE and failed and I had no trouble before with my phone (Samsung Galaxy S8 Activate) but the past ruffly month or a little better I have had no luck.
sorry I missed the part where you said you were using IE. Which version? 11?

If it works on your phone I'm going to assume that it's the browser.

Lee
Administrator is offline  
post #30 of 36 (permalink) Old 10-10-2018, 06:43 PM Thread Starter
Senior Member
 
SWFarmService's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Regent, SW North Dakota
Posts: 9,742
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 2679 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
sorry I missed the part where you said you were using IE. Which version? 11?

If it works on your phone I'm going to assume that it's the browser.

Lee
I'd have to look to see what version IE is but it don't work on the phone or the desktop, and the only reason I tried the desktop was to verify it wasn't a problem with my phone.

But since I removed all adblocker's and deleted cookies and tried Google chrome on the phone with no success.

Like I said previously I believe it has something to do with my account. I had not switched anything on the phone or the computer at the time the link for "manage attachments" quit working for me.


God Bless America
SWFarmService is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Combine Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to upload pictures in a post Photobucket era bob123 Announcements, Help, & Ideas 0 08-07-2017 12:57 AM
Unable to open link nobby Technology 23 08-01-2013 07:43 PM
iPhone pic upload blanchfarm Technology 2 05-26-2012 04:20 AM
youtube video upload error jdeere Announcements, Help, & Ideas 0 06-17-2009 10:24 AM
Help me to upload video, please txfarmer Other / Off Topic 2 10-17-2007 09:54 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome