The Combine Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
1,187 Posts
Discussion Starter #1
Hello To The Powers That Be
I've tried twice now to have a YouTube video in a link, start at the time that I've selected (not at the very beginning). I don't want someone to have to watch a long video just to get to the part at the end that I want to show. I know that I have the correct YouTube link address (I've done this before) to start at the time that I've selected, but when I post it in a thread here, the video wants to start at the beginning & not at the start time that I had selected. What am I doing wrong?
 

·
Administrator
Joined
·
427 Posts
Hey there,

Can you provide us with a screenshot of the YouTube code that you are attempting to post.
And a link to a post/thread where you attempted to make it start at a certain point.
I just wan to see if It will run on my end.

Thank you.

Richard
 

·
Registered
Joined
·
1,187 Posts
Hello Administrator
I can't post a link to the thread because it was in 1 that I started (tried twice) & saw that it didn't work like I wanted it to, so I edited the title to "Please Delete" & the moderator (I assume) deleted it for me.


https://youtu.be/bA6MMittrIo?t=400s

This is the address that I copied from YouTube with a start time of 7m50s. If you copy & paste that address, it will take you to the video on YouTube & start at the selected time of 7m50s like it should. But copy & paste the address as a link on this forum & it doesn't work properly. It must be something wrong on this site.




I see now that it starts at "7s" instead of "7m50s" when I click on play.
 

·
Registered
Joined
·
1,187 Posts
Discussion Starter #6
Hello Administrator
I see that you want me to work for it, none of that simple copy & paste stuff. You want me to do a little math.:cool:

Let's see if it works for me.

[ame]https://youtu.be/bA6MMittrIo?t=470s[/ame]

Got It!!!:54::54::54:
 
1 - 10 of 10 Posts
Top