Czy ktoś zna przewidywaną datę premiery nowej sieczkarni John Deere?
Trudno mi w to uwierzyć, wystarczy spojrzeć na niektóre z wcześniejszych zdjęć, aby zobaczyć, że wydają się istnieć ogromne różnice w napędzie wałka podającego, nie ma już skrzyni ivloc i zmienił się również napęd podbieracza.Powiedziano mi dzisiaj, że to ta sama głowica tnąca
Jak w starych 7000. Jedyna naprawdę duża zmiana
Polega na tym, jak wchodzi KP. Zostanie wydany
Na wprowadzeniu John Deere w przyszłym roku i trafi na pola
Wiosna 2015. Facet, który to obsługiwał, powiedział, że to
Hybrid Krone Claas.
Odniesienie do Twojego Avatara,2 maszyny w Tulare w Kalifornii. Silniki 13,5 l. Zakres 600-650 KM.
Powiedziano mi dzisiaj, że to ta sama głowica tnąca
Jak w starych 7000. Jedyną naprawdę dużą zmianą
Jest sposób, w jaki wchodzi KP. Zostanie wydany
Wiosna 2015. Facet, który to obsługiwał, powiedział, że to
hybryda Krone Claas.
Mam nadzieję, że zostanie wtedy wydany, chciałbym zobaczyć go rok lub dwa, zanim będę gotowy wymienić mój 7550. Mam nadzieję, że jest jeszcze lepszy niż seria 7000, a nie maszyną z nadmiernym inżynierią i irytującymi problemami. Wierzę, że dział badawczo-rozwojowy Deere nie zawiedzie nas, właścicieli Deere spfhZostanie wydany
Wiosna 2015.
Widziałem tu w 98 roku demo Case8790 w akcji,Bigtruck
mieli tu 8790 w kolorze caseIH red. dealer Case miał ich 8 lub 10 w 98 lub 99 roku. Nigdy żadnego nie sprzedali. Myślę, że trafiły na złom
Ten projekt zsypu jest zdecydowanie zagadkowy, myślę, że będziemy musieli po prostu uzbroić się w cierpliwość, aby zobaczyć, czy tego się trzymają, czy też jest to tylko jakiś genialny pomysł inżynierów, który chcieli wypróbowaćmrcvf
leżałem pod jednym i miał kilka dość złych kątów w konstrukcji zsypu, idących od spodu głowicy tnącej do przyspieszacza. Jedną rzeczą jest to, że zsyp zwężał się o kilka cali po każdej stronie na długości około 2-3 cali. Również zsyp był prawie płaski, a nie zakrzywiony jak class/krone.